Bugun...


SunExpress ile tatil dönüşü alışveriş stresi sona eriyor
Tarih: 02-08-2019 14:31:14 Güncelleme: 06-08-2019 13:44:14 + -


Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, misafirlerinin seyahatlerini daha keyifli hale getirmek için web sitesi SunExpress.com üzerinden verdiği hizmetleri artırmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2019 14:31

SunExpress ile tatil dönüşü alışveriş stresi sona eriyor

SunExpress, Almanya’nın yaygın süpermarket zinciri REWE ile gerçekleştirdiği iş birliği ile yolcularının seyahat dönüşünde market alışverişi yapma şansı vererek, onlara tatil dönüşü iyi bir başlangıç yapma imkanı sunuyor.

SunExpress, REWE ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde, 29 Temmuz tarihinden itibaren yolcularına dönüş uçuşlarından bir gün öncesine kadar online market alışverişi yapma imkanı sağlıyor. Siparişler, yolcuların kendi seçtikleri tarih ve zamanda adreslerine teslim ediliyor.

SunExpress ile tatil dönüşü alışveriş stresi sona eriyorSunExpress ile tatil dönüşü alışveriş stresi sona eriyor Tatilciler, SunExpress.com aracılığıyla sadece birkaç tıklama ile 12.000’den fazla ürün arasından seçim yapabilecekleri REWE teslimat hizmetine erişebiliyor. ‘REWE your Kitchen’ bölümünde sunulan 4.700’den fazla yemek tarifi arasından istenen ürün seçilebiliyor ve bu tarif için gerekli tüm malzemeleri sepetlerine ekleyebiliyor.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Yenilikçi yaklaşımları ve dijital hizmetleri ile havacılık sektörüne öncülük eden bir hava yolu olarak her zaman yolcularımıza kapsamlı bir seyahat deneyimi sunmanın ve onlar için seyahat etmeyi kolaylaştırmanın yollarını arıyoruz. REWE online sipariş hizmeti ile bu yönde bir adım daha atıyoruz ve misafirlerimizin tatil keyfini biraz daha uzatmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

75’in üzerinde şehirde mevcut olan REWE market zincirinin teslimat hizmetinden yararlanmak isteyen SunExpress misafirleri, posta kodlarını girerek REWE teslimat hizmetinin kendi bölgelerinde mevcut olup olmadığını kolayca kontrol edebilirler.

Ayrıca, tüm yeni müşterilere ilk siparişlerinde ücretsiz teslimat fırsatı da sunuluyor.

SunExpress ile ilgili detaylı bilgiye ve uygun fiyatlı kaliteli uçuşlara www.SunExpress.com’dan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Muhabirce/SunExpress






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

YUKARI