Bugun...

    DenizBank AG




  • Firma Yetkilisi:
  • Adres: DenizBank (Wien) AG, Zweigniederlassung Frankfurt Münchener Straße 7 60329 Frankfurt/Main
  • Telefon: +49 69 - 4272 603-0
  • Fax: +49 69 - 4272 603-4629
  • GSM:
  • Web: https://www.denizbank.de
  • E-Mail: servicecenter@denizbank.de
  • İl / İlçe: İstanbul /

FİRMA HAKKINDA


DenizBank AG Hakkında Önemli Bilgiler

Über Uns1996 yılında Avusturya'da kurulmuş olan DenizBank AG, Avusturya'nın evrensel bir bankasıdır. Avusturya Bankacılık Kanunu'na tabidir ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu üyesi olarak AUSTRIA GmbH'nın güvencesi altındadır.

Avusturya ve Almanya'daki etkin şube ağı ile birlikte toplam 485 kişilik çalışan gücüne ulaşan DenizBank AG, hızlı ve istikrarlı büyüyen DenizBank Grubu'na dâhildir.

Avusturya'da 27 ve Almanya'da 16 şubesi ve gelişmiş teknolojinin kullanıldığı Çağrı Merkezi ile müşteri odaklı hizmet sunan DenizBank AG, bireysel mevduat alanında öncü bir konuma sahiptir.

Kurumsal alanda, DenizBank AG, köklü bilgi, birikim ve deneyimini çeşitli sektörlerdeki müşterilerinin kullanımına sunmakta, bu şirketlere ticaret, ithalat ve ihracat finansmanı sağlamaktadır. Bankanın odaklandığı segmentler Türkiye, Almanya ve Avusturya başta olmak üzere, Avrupa Birliği ile ticari bağlantısı olan şirketlerdir.

Denetlenen sonuçlara göre DenizBank AG, 2018 yılında konsolide bilanço toplamını bir önceki yıla göre 300 milyon Euro yükselterek 11,54 milyar Euro'ya ulaşmıştır.

Net kârı ise 171 milyon Euro'ya ulaşmıştır. Bu sonuç aynı zamanda Banka'nın finansal tabanını da güçlendirmiştir. Toplam sermaye, sermaye artışı ve bir önceki yılın kârı ilavesi ile 177 milyon Euro artışla 1,67 milyar Euro'ya yükselmiştir.

DenizBank AG'nin ana hissedarı DenizBank A.Ş, Türkiye genelinde 706'ı aşkın şubesi ve 13.822 adet çalışanı ile toplumun tüm kesimlerine ulaşan bir hizmet ağına sahiptir ve ülkenin en büyük özel bankaları arasındadır.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu'nda DenizBank'ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn'de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz GYO, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş grubun yerli; Eurodeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.

DenizBank Grubu'nun odaklandığı başlıca alanlar, perakende müşteriler, küçük ve orta ölçekli işletmeler, ihracatçılar, kamu ve proje finansmanı ile ticari ve kurumsal müşterilerdir. Tarım, enerji, turizm, eğitim, sağlık, altyapı ve denizcilik grubun faaliyetlerinde öncelikli olarak belirlediği pazarlardır. Grup, merkezi Viyana'da bulunan iştiraki DenizBank AG aracılığı ile AB ülkelerinde faaliyet göstermektedir. JSC DenizBank Moscow, Rusya ile ticaret yapan mevcut müşterilere yurtdışında hizmet götürmekte ve çeşitli finansal gereksinimlerini karşılamaktadır.

www.denizbank.com




Bu Firma 681 defa incelenmiştir.

YUKARI