Bugun...


Serkan Çeri, DEAŞ'ten Gözaltına Alınmış
Tarih: 25-04-2019 17:48:29 Güncelleme: 08-12-2023 12:58:29 + -


Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Antalya'da gerçekleşen DEAŞ terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda futbol turizmi ile ilgili faaliyet gösteren TSS Tur firması sahibi Serkan Çeri'nin DEAŞ terör örgütü şüphelisi olarak gözaltına alındığı öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2019 17:48

Serkan Çeri, DEAŞ'ten Gözaltına Alınmış

Türkiye Süper lig takımlarından Kasımpaşa ve Kayserispor'un futbol kamplarını organize ettiği öğrenilen TSS Tur firması sahibi Serkan Çeri'nin DEAŞ terör örgütü şüphelisi olarak gözaltına alınmış olması bu kulüplerimizde de büyük şok yaratmış durumda.

 

Serkan Çeri, suç makinesi gibi!

 

Taciz'den Hakim karşısına çıkmış

Serkan Çeri denilen şahsın suç dosyasıda oldukça kabarık çıktı. Taciz suçlaması ile Hakim karşısına çıkmış. Kayseri'de  seyahat acentasında birlikte çalıştığı bayana tacizde bulunduğu ve bayanın şikayeti ile hakim karşısına çıktığı öğrenildi.

Almanya'da dolandırıcılıktan hapis cezası almış

Almanya'da seyahat acentası çalıştırdığı dönemde gurbetçi vatandaşlarımıza sattığı uçak biletlerinde yaptığı sahtekarlık sonucu hakkında yapılan şikayetler sonrası Almanya mahkemesi tarafından hapis cezası aldığı ortaya çıktı.

Maçlarda Şike yapmış

Antalya'da şike skandalı haberleri ile de basında geniş yer bulan ve kamp organizasyonunu yaptığı Alman kulüpleri arasında oynanan maçta maçın hakemini ayarladığı ve şike yaptığı iddiası ile hakkında suç duyurusu yapılmış. Almanya'nın en tirajlı gazetesi BİLD'tede yayınlanan haberde Serkan Çeri'nin şikeyi nasıl yaptığı açıkça anlatılmış.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
YUKARI